Koelen

Warmteterugwin-units

Contact

Koelen

In huis en op kantoor moet u zich gewoon lekker kunnen voelen. De temperatuur en luchtvochtigheid moeten aangenaam zijn.

De dagelijkse praktijk en vele studies op dit gebied tonen aan dat ongunstige klimaatomstandigheden in uw woning, werkruimte of op kantoor leiden tot energieverlies, concentratie- of zelfs gezondheidsproblemen.

Waar met airconditioning een consumentenapparaat bedoeld wordt, spreekt men binnen de utiliteitsbouw vaak over klimaatregelaars. Want dat is eigenlijk wat u wilt. Ook als particulier; u wilt het binnenklimaat regelen.
Is het te koud, dan wilt u verwarmen, is het te warm, dan wilt u koelen (en ontvochtigen). Daarnaast is het prettig om de lucht te zuiveren/filteren, zeker in het geval van veel fijnstof of pollen in de buitenlucht.

Op zo'n moment spreken we al niet meer over alleen airconditioning. Al is de letterlijke vertaling lucht beheersing.
Door balansventilatie te combineren met airconditioning en gebruik te maken van een warmtepomp, heeft u een optimale duurzame klimaatbeheersing binnen handbereik.

Met klimaatbeheersing maakt u een bewuste keuze om het binnenklimaat te beheersen. De ruimte waarin u woont, slaapt of werkt kunt u koelen, verwarmen, ventileren, ontvochtigen, filteren en desnoods van verse buitenlucht voorzien.

SIO Technische Installaties levert en monteert eenvoudige airco-units tot complete luchtbehandelingssystemen voor uw woning of bedrijfspand.

Telefoonnummer: 0412-480440
Driek van Erpstraat 8 5344 AL  OSS
E-mail: info@sio-bv.nl