Luxe sanitair 

Comfort en energiezuinig

Contact

Wellness en 
luxe badkamers

De wellness trend is het gevolg van de wens om de badkamer tot een plek te maken waarin men volledig tot rust kan komen.

Zo'n luxe badkamer heeft als hoofddoel ontspanning. Onze klanten kiezen vaak voor een luxe badkamer met een inloopdouche en/of een vrijstaand bad. Maar ook sauna's, stoomcabines en whirlpools zijn vaak geplaatste elementen. 

Comfort

Alleen luxe elementen zorgen niet voor comfort. Het comfort in een badkamer is afhankelijk van de juiste verwarming. Zo geeft (vloer)verwarming een aangename warmte in de badkamer op momenten wanneer u dat wilt.
Wij kunnen u hierin advies op maat geven.

Energiezuinig

Wij kunnen u laten zien dat comfort in de badkamer niet automatisch staat voor hoge energieverbruik. Buiten de uitgebalanceerde klimaatbeheersing, kan u ook ín de badkamer nog extra maatregelen nemen. Denk dan bijvoorbeeld aan een douche warmteterugwin-unit.

Met een douche-wtw (warmteterugwinning) blijft de warmte uit wegstromend douchewater niet langer onbenut. Het warme water wordt door de douche-wtw gebruikt om het koude water voor te verwarmen. De ketel hoeft nu niet zo hard meer te stoken. De douche-wtw kan de helft van de warmte uit wegstromend water terugwinnen.
Meer weten over warmteterugwinning? Bekijk onze pagina Ventilatie.

Bekijk ook eens deze video over de werking van een douche wtw:

Kortom

Of u nu kiest voor een design badkamer, strak met daarbinnen volop ruimte voor warme en organische elementen, of een moderne badkamer waar rust en ruimte volkomen in evenwicht zijn. Wij realiseren het naar uw tevredenheid. 

Telefoonnummer: 0412-480440
Driek van Erpstraat 8 5344 AL  OSS
E-mail: info@sio-bv.nl