Nieuwbouw luxe woningen

Klimaatbeheersing, zinkwerken en luxe sanitair 

Contact

SIO Technische Installaties in nieuwe luxe woningen

U wilt het beste voor uzelf en uw naasten, bent betrokken bij uw omgeving en het milieu. Het is dus logisch dat u graag op een verantwoorde wijze uw huis laat bouwen. Bijvoorbeeld met een duurzame en uitgebalanceerde klimaatbeheersing, perfect uitgevoerde zinkwerken die jarenlang meegaan, of luxe sanitair. U wenst voor uw nieuwe woning kwaliteit. Kwaliteit met zorg uitgevoerd. In materialen en in uitvoering. Maar passend binnen uw budget.

Kwaliteit dat staat als een huis

SIO Technische Installaties is altijd bezig met de laatste technologische ontwikkelingen in de installatiebranche. Wij kijken naar de toekomst en zorgen ervoor dat onze gespecialiseerde vakmensen u blijven verbazen met hun kennis en kunde. Mede door onze bewezen kwaliteit en gewaardeerde dienstverlening, weten onze klanten ons al tientallen jaren te vinden als professionele totaalinstallateur.

luxe badkamers

Een van onze specialismen is het realiseren van een luxe badkamer. Door onze nauwkeurigheid, jarenlange ervaring en vakmanschap, kunnen wij uw droombadkamer realiseren. Lees verder op onze pagina Luxe badkamers.

klimaatbeheersing

Daarnaast zijn wij zeer ervaren in het realiseren van een optimale klimaatbeheersing met duurzaamheid, energiebesparing en kwaliteit als uitgangspunten. Deze uitgebalanceerde klimaatbeheersing gaat verder dan de normale verwarming. Denk aan energiezuinige warmtepompen gecombineerd met geavanceerde balansventilatie en warmteterugwin-units.  Optimaal comfort met zeer lage energiekosten.

wat kunnen wij nog meer voor u betekenen

Als totaal installateur leveren wij natuurlijk ook alle gangbare technische installaties. 
Denk aan duurzame verwarmingsinstallaties, sanitair, airco, gas, water, riool, zink- en dakwerken.

Advies en tips

Vanuit de wet aan nieuwbouwwoningen zijn er sinds 2015 strengere eisen gesteld. Zo zijn nieuwbouwwoningen verplicht te voldoen aan een EPC norm. Dat is niet altijd even makkelijk te realiseren. Wij kunnen u daar, vanuit onze expertise, goede tips geven om daar op het gebied van klimaatbeheersing aan te kunnen voldoen. Kortom, heeft u een betrouwbare en vakkundige totaalinstallateur nodig voor uw droomhuis? Neem dan contact met ons op. 

Telefoonnummer: 0412-480440
Driek van Erpstraat 8 
5344 AL  OSS
E-mail: info@sio-bv.nl